دکتر محمد تقی انوشه متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: زمانیکه شما غذا را میپزید خواه ناخواه مقداری مواد معدنی و ویتامینهای آن را در حین پختن از دست میدهد ولی وقتی از ماکروفرها استفاده میکنید میتوانید غذا را در مدت زمان کمتری بپزید، بنابراین ممکن است مواد مغذی آن بیشتر حفظ شود.
وی افزود: اگر چه ماکروفرها مواد مغذی را کمتر از بین میبرند، ولی بر روی مولکولهای تشکیل دهنده موادغذایی مثل آب تأثیر میگذارد و باعث تغییر ماهیت و ساختار آن میشود و ایجاد رادیکالهای آزاد میکند و میتواند برای بدن از این نظر خطرناک باشد.
دکتر انوشه خاطرنشان کرد: استفاده زیاد از این دستگاه توصیه نمیشود و در صورتیکه زمان کافی برای پخت وجود داشته باشد ،پخت غذا بر روی حرارت آرام و ملایم بهتر است.
انتهای پیام/