به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بیرجند ؛ رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی سرایان با بیان این مطلب افزود: به میانگین هر سال 8تا ۹ هزار تن پنبه توسط کشاورزان سرایانی برداشت میشود.
سعیدی از پیشبینی 3 هزار و 300 هکتار از اراضی این شهرستان به کشت پنبه خبر داد و گفت: فصل برداشت پنبه از اواخر آبان ماه آغاز و تا دی ماه حدود دوماه طول میکشد.
وی تصریح کرد: پنبه سرایان پس از اینکه در سه کارخانه پنبه پاککنی این شهرستان پاک شده و به صورت محلوج در میآید برای فرآوری به اصفهان صادر میشود.
سعیدی خاطر نشان کرد: در حال حاضر 4 هزار بهرهبردار پنبه در شهرستان سرایان فعالیت دارند که 2 هزار نفر به صورت مستقیم زارع پنبهکار هستند.
وی افزود: در فصل برداشت پنبه در هر هکتار از اراضی زیر کشت پنبه، 5 تا 10 نیروی انسانی مشغول به کار میشوند و همه ساله برای برداشت پنبه از شهرستانهای مجاور نیز کشاورزانی به سرایان میآیند.
رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی سرایان ضمن توصیه به کشاورزان، گفت: با توجه به اینکه پنبه آبیاری زیادی میخواهد، کشاورزان با روشهای آبیاری قطرهای و روشهای جدید آبیاری و محصول ردیفی کاشتن نیز از مصرف زیاد آب جلوگیری و نیز محصول زیادی برداشت کنند./ب