به گزارش خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران و به نقل از اداره کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، حامد اهری عضو هیات علمی دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی این واحد در رابطه با طرح خود گفت: طرح مذکور با عنوان طراحی نانوبیوسنسور در بخش پروتایپینگ با همکاری اساتید به نامی چون دکتر ودود رضویلر و دکتر امیرعلی انوار از اعضای هیات علمی واحد علوم و تحقیقات، دکتر بهروز اکبری از معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت و دکتر عباسعلی مطلبی از وزارت جهاد کشاورزی به اجرا در آمده و تا کنون در چندین جشنواره ملی و بین المللی حائز رتبه های برتر شده است.
وی به کارایی این طرح اشاره کرد و ادامه داد: درحال حاضر نیز این طرح در مرحله دوم تحت عنوان تز دکترای تخصصی دکترانوار با همکاری اساتید نامبرده در حال اجرا بوده و به نتایج بسیار ارزشمندی رسیده است، امروزه استفاده از سنسورهای زیستی یکی از متداولترین کاربردهای تشخیصی در میکروب شناسی مواد غذائی و بسیاری از علوم پایه دیگر می باشد.
انتهای پیام/