روزه داران برای پیشگیری از افزایش وزن احتمالی، وعده شام را حذف کنند و غذاهای پر کالری را در وعده سحری میل کنند.

حسین عزیزی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص علل افزایش وزن احتمالی روزه داران گفت: افزایش وزن در پی تغییرات متابولیسم بدن اتفاق می‌افتد، ضمن اینکه تغذیه نادرست در وعده افطاری از جمله مصرف مقدار زیاد غذاهای نفاخ و مواد غذایی حاوی شیرینی و نشاسته فراوان از مهم ترین علل افزایش وزن روزه داران در ماه مبارک رمضان است.

وی در ادامه در مورد راههای پیشگیری از افزایش وزن روزه داران در ماه مبارک رمضان گفت: باید در وعده افطاری غذاهای کم حجم بخورند و وعده شام را نیز حذف کنند و فاصله بین وعده افطاری تا وعده سحری را از میوه‌ها و سبزیجات تازه و مایعات فراوان میل کنند. 
همچنین، مواد غذایی مورد استفاده در وعده سحری باید همچون وعده ناهار در روزهای عادی باشد و روزه داران می‌توانند از غذاهای پر کالری در این وعده استفاده نمایند. 

عزیزی یادآور شد: روزه داران باید مصرف زولبیا و بامیه را به حداقل برسانند و به جای آن از مواد غذایی حاوی ویتامین‌های مختلف استفاده کنند.


انتهای پیام/

برچسب ها: تناسب اندام ، روزه ، سحری ، میوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.