سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: درخت تاک در تاکداری ایستاده به دلیل دریافت بیشتر نورخورشید محصول تولیدی کیفیت بهتری دارد.
وی تصریح کرد: کیفیت محصول در تاکداری ایستاده خیلی بهتر از محصولی است که روی خاک و در خطر پوسیدگی قارچی است.
اسکندری ادامه داد: در تاکداری ایستاده عملکرد در واحد سطح از 14 تن به 40 تن افزایش پیدا می کند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: تبدیل باغ های سنتی وخوابیده انگور به باغ های ایستاده نیاز به سرمایه ای زیاد و تسهیلات دولتی دارد که در حال پیگیری هستیم.