مدیر جهاد کشاورزی نطنزگفت: امسال تولید عسل در نطنز نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،، عبدالرضا مهدی بادی بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بهار امسال 40تن عسل در نطنز تولید شده است، اظهار کرد: این میزان عسل تولید شده  از تعداد پنج هزار کلنی فعال این شهرستان استحصال شده و همچنین تصریح کرد: میانگین عسل تولیدی در هر کلنی حدود 9 کیلوگرم است.

مدیر جهاد کشاورزی نطنز در مورد کاهش تولید عسل در نطنز گفت: عدم افزایش تولید این محصول در شهرستان نطنز نسبت به سال گذشته بدلیل وجود گرد و غبار و شرایط نامناسب برای زنبورها بوده است.

وی افزود: بارش باران مناسب و بهبود وضعیت مراتع در مناطق کوهستانی این شهرستان از عوامل اصلی افزایش تولید عسل نطنز در سالهای گذشته بوده است.

مهدی بادی خاطر نشان کرد: عسل در دو مرحله بهاره و پاییزه برداشت شده و به علت موقعیت جغرافیایی مناطق کوهستانی نطنز از جمله کوهپایه های کرکس، عسل تولیدی این شهرستان از عطر و بوی خاصی برخوردار است.

وی افزود: عسل تولیدی شهرستان علاوه بر مصارف داخلی به شهرهای مختلف از جمله اصفهان و تهران عرضه خواهد شد.

انتهای پیام/م
برچسب ها: اصفهان ، عسل ، نطنز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.