وی با بیان اینکه «بنیاد پژوهشهای اسلامی بدون تردید جایگاهی ملی داشته و مغز پژوهشی آستان قدس رضوی است.» بیان کرد: این بنیاد با دارا بودن بیش از 200 پژوهشگر در گروه های مختلف علمی، نقش بسزایی در حفظ و دفاع از حریم اندیشه های ناب اسلامی دارد.
اخوان علوی ادامه داد: بنیاد پژوهشهای اسلامی با انجام پروژههای تقریبی، بین اندیشمندان شیعه و سنی جهان اسلام پیوند ایجاد کرده و با حضور بین المللی خود در همایشهای مختلف، کشورهای گوناگون و انجام پروژههای تحقیقاتی، در حوزه تقریب مذاهب بسیار موفق بوده است.
رئیس بنیاد ملی نخبگان استان قم از بنیاد پژوهش های اسلامی را گوهری در حوزه مطالعات اسلامی نام برد و عنوان کرد.
در آثار این بنیاد تنوع بسیار زیادی مشاهده میشود، در بین نشریات بنیاد پژوهشهای اسلامی آثاری از تاریخ و جغرافیا که در ظاهر از اندیشه اسلامی کمی دور بوده، تا بحث فقه و اصول که در مرکز ثقل اندیشه اسلامی قرار دارد، مشاهده میشود.
وی در ادامه به همکاری های علمی بنیاد پژوهشهای اسلامی با سایر مراکز علمی جهان اسلام اشاره و افزود : میراث معنوی بزرگی در کشور جمهوری اسلامی ایران و جهان تشیع وجود دارد و آن اندیشه مطهر اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است.
اخوان علوی در پایان این بازدید را شروعی برای امضاء تفاهم نامه بین بنیاد ملی نخبگان و بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی دانست و تاکید کرد: برای تعیین حوزه ها و چارچوب های همکاری نیاز به تامل بیشتری است و باید ظرفیت های طرفین شناخته و در جهت هم افزایی مؤثرتر با یکدیگر گام برداشته و تفاهم نامه به امضا برسد.
انتهای پیام//س