به گزارش
حوزه سینما باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومتمحمد قهرمانی افزود: باید به سوژه های دفاع مقدس و بیداری اسلامی به صورت بکر و تازه بپردازیم زیرا ناگفته های بسیاری در این زمینه داریم که هنوز به تصویر کشیده نشده است.
وی خاطرنشان کرد: کشورهای دیگر به نداشته های خود بسیار میبالند نداشته هایی که وجود خارجی هم ندارد درحالیکه 8 سال جنگ و دفاع مقدس در کشور ما حقیقت است و ارزش بالیدن را هم دارد.
این کارشناسی فرهنگی حوزه دفاع مقدس با بیان اینکه باید به داشته هایمان در دفاع مقدس، جنگ با رژیم صهیونیستی و جنگ و مقاومت غزه ببالیم گفت: این ها داشته های ارزشمند ما هستند ضمن اینکه در طول این سال ها ما دستاوردهای نظامی مان را هم دست کم گرفته ایم درست است که از نظر امنیتی نمی توانیم به آن بپردازیم اما می توانیم در قالب فیلم کوتاه یا انیمیشن این ظرفیت ها را نشان دهیم.
قهرمانی گفت: کشورهای دیگر از جمله ابرقدرت ها می خواهند نداشته های خود را به رخ دیگران بکشند و ما نیز می توانیم حوزه های دفاعی که بخشی از دفاع ما محسوب می شوند و واقعیت هم دارند را در قالب سوژه های رئال به تصویر بکشیم.
وی با بیان اینکه مشکل اصلی در حوزه دفاع مقدس تولید است گفت: متولیان حوزه دفاع مقدس مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان بسیج، سازمان تبلیغات، حوزه هنری و بنیاد شهید باید از این حوزه حمایت کنند و فیلمسازان را در پرداختن به این موضوع یاری رسانند. در طول سالهای گذشته دیده شده که این نهادها همواره به سوژه های اجتماعی می پردازند که چندان هم موفق نبوده اند.
وی ادامه داد: فیلم های حوزه دفاع مقدس همیشه با استقبال خوبی از طرف مخاطب برخوردار بوده و به خوبی دیده شده است.
قهرمانی با بیان اینکه فیلم های مقاومت و دفاع مقدس همیشه در کانون توجه قرار داشته است گفت: نهادها و سازمان ها و مخصوصا وزارت ارشاد باید توجه داشته باشند که در طول سال باید تمرکز تولید 20درصد فیلم ها درباره مقاومت و دفاع مقدس و 20 درصد هم درباره انقلاب اسلامی قرار گیرد تا در این حوزه ها ضعفی نداشته باشیم.
وی با بیان اینکه حمایت از جشنواره باید در جهت حمایت از تولید باشد گفت: اگر در زمینه تولید فیلم در این حوزه حمایت هایی را از طرف متولیان داشته باشیم قطعا جشنواره فیلم مقاومت در برگزاری موفق خواهد شد ضمن اینکه بخشی از بودجه ای که هرساله به فرهنگ داده می شود باید برای ساخت تولیداتی در این زمینه و برگزاری جشنواره مقاومت اختصاص داده شود.
قهرمانی خاطرنشان کرد: بنیاد روایت فتح با توجه به هدفی که دنبال می کند باید بودجه سینمایی اش را خرج این حوزه کند.به طور کلی همه دستگاه ها باید به هم کمک کنند و عزم ملی وجود داشته باشد تا در این امر یاری رسان باشند.
وی در ادامه گفت: زندگی شهدا و دلاوری های رزمندگان ما در جنگ سوژه هایی هستند که می توانند دستمایه فیلمسازان در این نوع ژانر قرار گیرد. باید توجه داشته باشیم که این نوع فیلم ها و پرداختن به این موضوعات می توانند برای نسل آینده چراغ راه باشد.
قهرمانی گفت: زمانیکه تصمیم داریم در حوزه مقاومت جشنواره برگزار کنیم باید فیلم هایی در آن حضور داشته باشند که در برابر استکبار حرفی برای گفتن داشته باشند و طبیعی است که در برابر چنین فیلم هایی رژیم صهیونیسم واکنش منفی نشان دهد و در جهت از بین بردن چنین جشنواره ای برآید.
وی در ادامه افزود: مسئولین جشنواره مقاومت توجه داشته باشند که با توجه به بین المللی بودن جشنواره می توانند با کشورهایی که در این حوزه فعالیت دارند تولیدات مشترکی داشته باشند و یا از تولیدات آنها در این جشنواره استفاده کنند و آنها را نمایش دهند زیرا کشورهای غربی با توجه به تسلطی که بر روی کشورهای اسلامی دارند اجازه ساخت چنین فیلم هایی را نمی دهند و از این طریق می توانیم نوعی اتحاد را بوجود آوریم.
قهرمانی با بیان اینکه سینما اتفاق های هر کشوری را ماندگار می کند، گفت: سینما در نهادینه کردن اتفاقات جامعه نقش اساسی دارد. یکی از مهمترین اتفاقات کشور ما دفاع مقدس و مقاومت است که جزء داشته های اصلی ما نیز محسوب می شود بنابراین از طریق ابزار سینما می توانیم آنرا ماندگار کنیم البته در طول سال های گذشته در این زمینه فعالیت هایی صورت گرفته اما کافی نبوده است. به طور کلی هنر تاثیر به سزایی در ترویج داشته های یک ملت دارد.
انتهای پیام/ اس