معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناری ریاست جمهوری از شرکت های دانش بنیان خواست، با ورود به حوزه وزارت نفت، نیازهای 10 گانه این وزارتخانه را در بخش های مختلف تامین کنند و فناوری های خود را در اختیار این وزارتخانه قرار دهند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از معاونت علمی و  فناوری ریاست جمهوری علی وطنی معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت : از شرکت های دانش بنیان دعوت می کنیم با ورود به 10 زمینه توسعه فناوری، تجاری سازی و نوآوری که از سوی وزارت نفت برای استفاده از دانش فنی شرکت های تولیدی ایرانی اعلام شده است اقدام کنند تا این شرکت ها نیز در توسعه فعالیت های این بخش نقش آفرینی بیشتری داشته باشند. 

وي با بیان اینکه هم اینک شرکت های دانش بنیان به درجه ای از توانایی دست یافته اند که قادرند نسبت به تولید محصولات مورد نیاز در این بخش اقدام کنند،افزود : بر اساس سیاست های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری مبنی تکیه بر اقتصاد مقاومتی و توجه به اقتصاد دانش بنیان، زمینه برای حضور بیشتر و موثرتر شرکت های دانش بنیان در حوزه های مختلف تولیدی و صنعتی به ویژه در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی میسر شود. 

وطني تصريح کرد :ماشین آلات دورا (پمپ، توربین و کمپرسور و...)، حفاری (تجهیزات و عملیات) و شیرآلات صنعتی بخشی از 10 کالای مورد نیاز وزارت نفت است. 

وي اظهار داشت :همچنین تجهیزات سرچاهی، لوله و اتصالات و ابزار دقیق و اتوماسیون نیز از جمله کالاها مورد نیاز حوزه نفت است که توسط گروهای تخصصی انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران اعلام شده است. 

وطني درادامه گفت :تجهیزات برقی، تجهیزات ثابت (مبدل و بویلرها، سازه های قلزی و مخازن و....)، تجهیزات ایمنی و آتش نشانی نیز از دیگر کالاهایی است که در حوزه دانش بنیان، مورد نیاز وزارت نفت است ،بر همین اساس، مواد شیمیایی و کامپوزیت و کالا و خدمات عمومی نیز جزو 10 قلم کالای دانش بنیان مورد نیاز وزارت نفت اعلام شده است. 

وي تصريح کرد :پیش از این، مهندس بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت در نشستی که سوم تیرماه سال جاری با دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری داشت، گفته بود: برای هر یک از این 10 کالا یک مجری تعیین شده است که شرکت های دانش بنیان می توانند در آینده نزدیک با مراجعه به سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با دریافت اطلاعات مربوط به این کالاها، مجریان هر طرح را شناسایی و نسبت به تولید محصول مورد نیاز در فرصت تعیین شده اقدام کنند. 

وی در پايان با اشاره به نشست با مدیران شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد : اعتقادی به ممنوعیت واردات کالاهای خارجی نداریم با این حال، در صورت تولید محصول با کیفیت داخلی، دیگر واردات انجام نخواهد شد.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.