به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، طالبی هدف از اجرای این طرح را توانمند سازی جوامع محلی، همراه با مشارکت روستاییان به منظورافزایش پوشش گیاهی، جلوگیری از فرسایش خاک و حفاظت در مقابل فرسایش آبی و بادی در اراضی بیابانی فقیر و فاقد پوشش گیاهی عنوان کرد.
وی افزود : کشت گل محمدی به وسعت سه هکتار در مستثنیات روستای چهل رز، یکه چاه و گل چشمه محلات به منظور حفظ گیاهان دارویی در اجرای طرح بین المللی ترسیب کربن انجام می شود.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری محلات پیش بینی کرد، 800 میلیون ریال درآمد از محل کشت گل محمدی نصیب بهره برداران محلات در اجرای این طرح شود.
طالبی درباره برنامه حفاظتی ازگیاهان دارویی گفت : 447 هکتار از عرصه های طبیعی شهرستان محلات زیر پوشش تولید گیاهان دارویی باریجه و کتیرا به ترتیب در روستاهای ˈ تجرگان و ورینˈ محلات است.
وی افزود: ازسطح مفید 435 هکتار اراضی کتیرا سالانه دو هزار و 218 کیلوگرم کتیرای سفید و زرد در روستای ورین محلات استحصال می شود.
طالبی با بیان اینکه شرکت های تولیدی دارویی و برخی کارخانجات شیمیایی از باریجه و کتیرا در تولید محصولات خود استفاده می کنند، افزود: اقلیم مناسب و شرایط آب و هوایی محلات سبب شده تا گیاهان دارویی مذکور در این خطه به فراوانی تولید شود.
وی گفت : آویشن، نعنا کوهی، کنگر و کرفس کوهی از دیگر گیاهان دارویی هستند که در عرصه های منابع طبیعی محلات به صورت پراکنده وجود دارد/س