عشایر گیلان از ابتدای امسال تاکنون 2هزار و500 تن گوشت قرمز تولید کردند که 7درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت مدیر امور عشایری سازمان جهاد کشاورزی گیلان ارزش اقتصادی این میزان گوشت را 600میلیارد ریال اعلام کرد.

سید علی نعیمی تامین به موقع نهاده های دامی و توزیع علوفه خشک وکنستانتره بین عشایر دامدار را از دلایل افزایش تولید گوشت اعلام کرد وافزود:در حال حاضر 9 هزار و500خانوار عشایر گیلان از یک میلیون و300هزارراس دام نگهداری می کنند./س


 


برچسب ها: تولید ، گوشت ، عشایر ، گیلان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.