به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگارانسیدحسین داودی در رابطه با نقش تغذیه در سرطان میزان پروتئین مؤثر در ابتلا به این بیماری گفت: رژیم غذایی که پروتئین زیادی دارد معمولاً با چربی زیاد و کمبود فیبر همراه است و اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطانزاد وابسته به نوع تومور، نوع پروتئین و کالری رژیم غذایی است.
وی افزود: با افزایش مصرف پروتئین اگر سه برابر مورد نیاز باشد رشد تومور افزایش مییابد و با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب میشود.
این متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: افزایش مصرف گوشت قرمز با افزایش خطر سرطانهای پرستات و کولون مرتبط است و مصرف کمتر گوشت کم چربی و گوشتهای فرآوری شده مانند سوئیس، کالباس و همبرگر میتواند در کاهش خطر ابتلا به سرطان مؤثر باشد.
داودی افزود: مصرف غذاهای گیاهی که از سبزی، میوه، غلات و حبوبات تشکیل شده در کاهش خطر ابتلا به سرطان مؤثر است.
این متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف سویا به جای رژیم غذایی سرشار از منابع حیوانی خطر ابتلا به سرطان را به پایینتر حد میرساند اما به هر حال مصرف استاندارد پروتئینهای بدون چربی از نیازهای واقعی بدن به شمار میرود.
وی گفت: غذاهای حاوی سویا به ویژه اگر در دوران کودکی مصرف شود ممکن است نقشی حیاتی در برابر سرطان سینه داشته باشد و خطر ابتلا به این سرطان را در بزرگسالی کاهش میدهد.