حسن سلیمی درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری افزود :در سال جاری با برنامه ریزی انجام شده هزار و 386 هکتار از شالیزارهای نکا در برابر خسارتهای طبیعی و آفات بیمه شدند.
وی تصریح کرد: از این مقدار سطح بیمه شده شالیزارهای نکا، هزار و 224 هکتار بیمه برنج عادی، 82 هکتار بیمه فوقالعاده و 80 هکتار بیمه تضمین تولید برنج بوده است.
وی گفت: ایجاد تعامل با کشاورزان، استفاده از کارشناسان زبده در این زمینه، فرهنگسازی بیمه محصولات کشاورزی و تعامل با دهیاران در جهت فرهنگ سازی این مهم از جمله موارد در ترغیب کشاورزان برای بیمه محصولات بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی نکا خاطرنشان کرد: بیمه محصولات کشاورزی یکی از ابزارهای حمایتی مناسب در هنگام بروز حوادث طبیعی است که با توجه به وجود خشکسالی احتمالی در منطقه امیدواریم کشاورزان از بیمه برنج استقبال کنند.
سلیمی با بیان اینکه در سال جاری بیش از 9 هزار و 615 هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان به کشت برنج اختصاص یافت، افزود: از این سطوح، پنج هزار و 615 هکتار مربوط به ارقام محلی و چهار هزار هکتار مربوط به ارقام پر محصول بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی نکا با بیان اینکه تمام تلاش ما هدایت کشاورزان به سمت کشت مکانیزه است، یادآور شد: کشت مکانیزه ضمن اینکه از لحاظ هزینهای مقرون به صرفه است باعث بالا رفتن میزان تولید نیز میشود.
سلیمی ادامه داد: پیشبینی میشود که برداشت با کمباین ویژه در هزار و 800 هکتار و مبارزه بیولوژیک در سطح 800 هکتار از اراضی کشاورزی در سال جاری صورت گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی نکا با بیان اینکه سطح پرورش رتون و نشاء مجدد این شهرستان در سالجاری به یک هزار هکتار میرسد، تصریح کرد: بیش از 10 هزار کیلوگرم بذر اصلاح شده رقم شیرودی و فجر بین کشاورزان شالیکار این شهرستان توزیع شده است./س