روزانه بیش از 600 خدمتگزارآستانقدس رضوی، مسئولیت آماده سازی و طبخ افطاری برای بیش از 12 هزارنفراز زائران و مجاوران را به‌عهده دارند و روزانه 2 هزار و 500 کیلوگرم برنج، 2 هزار کیلوگرم گوشت، 20 هزار وعده سوپ و 3 هزار لیتر آب‌جوش برای روزه داران آماده می‌شود

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، این خدمتگزاران از ساعت 6 صبح تا 10 شب هرروز با انجام 16 ساعت فعالیت مشغول طبخ و بسته‌بندی غذا و انتقال آن به صحن هدایت و برگشت دادن ظروف و غیره به‌سمت مهمانسرا هستند و تعداد 400 نفر دیگر نیز در بحث راهنمایی و استقرار میهمانان خدمت می‌کنند.در ماه مبارک رمضان امسال روزانه 4 هزار تخته فرش 6متری به‌مساحت 24 هزار متر مربع در صحن هدایت حرم مطهر پهن می‌شود و در آن 3 کیلومتر سفره در صحن هدایت پهن می‌شود . در مجموع امسال 360 هزار نفر در این طرح که در شب‌های ماه مبارک رمضان و در صحن هدایت برگزار می‌شود از این نعمت متبرک رضوی بهره‌مند می‌شوند

















برچسب ها: افطاری ، مهمانسرا ، امام ، رضا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.