به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، تحقیقات انجام شده در دانشگاه هریوت وات اسکاتلند و دانشگاه ادینبورگ باعث شد تا دانشمندان
در یک روش با استفاده از پروتئین مواد چرب و پر کالری را در بسیاری از غذاهای پر طرفدار حدف کردند.
مطالعات انجام شده در حال حاضر به تولید پروتئین برای چربی و سایر محصولات خامه منجر شد، اما فرآیند جایگزینی به اندازه کافی قانع کننده برای کار بر روی مواد غذایی محکم تلقی نمی شود. دانشمندان اسکاتلندی قادر به ایجاد پروتئین های اصلاح شده که بیشتر شبیه به چربی بود شده اند
و بیشتر به طور خاص،
این پروتئین ها در شکستن به میکرو ذرات در هنگام پردازش کار چربی ها را انجام می دهند.
امید است که پس از آن که پروتئین ها کامل مورد بررسی قرار داده شدند،
تولید کنندگان مواد غذایی چربی کمتر در محصولات خود قرار دهند و سلانت را اصل کار خود قرار دهند و این ماده باعث لاغری نیز خواهد شد.
انتهای پیام/