دبیر کارگروه پژوهش ، فناوری و تحول اداری کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به گستره خطر تهاجم فرهنگی و حرکت نرم شبکه های ماهواره ای گفت :برخی شبکه های ماهواره ای مثل فارسی وان و جم تی وی با حرکتی خزنده و نرم اضمحلال ارزشها و هنجارهای ملت ایران را نشانه رفته اند.

وحید محمدی تبار در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج  افزود: عادی سازی روابط غیره اخلاقی ،زدودن پرده و حریم حیا و عفاف خانواده مهمترین اهداف این شبکه هاست که برای شکستن هنجار های اخلاقی و اسلامی برنامه سازی می کنند.
مدیرکل دفتر منابع انسانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد اظهارکرد: شبکه های ماهواره ای دراقدامی هدفمند سریال های بی محتوا و ظاهرا لوکسی که عنصر اخلاق و عفاف را با ترویج بی بندباری زیر پا می گذارند،پخش می کنند.
محمدی تبار گفت: متاسفانه دامنه مخاطب این شبکه ها در ابتدا در جامعه بسرعت بالا رفت ولی اکثر نخبه گان نیروهای تحصیل کرده کمتر به این شبکه ها نگاه می کنند،البته الان دامنه مخاطب پذیری آنها با توجه به آگاه شدن شهروندان و قدرت معنوی دینی در ساختار اجتماعی جامعه پایین تر آمده است.
وی با بیان اینکه برخورد های خشک با پدیده ماهواره جواب خوب نمی دهد تصریح کرد: باید آموزش و آگاه سازی در نهاد خانواده ها گسترش یابد ، ˈنهاد های مردم نهادˈ و متولیان امور خانواده فعال سازی شوند تا همانطور که این ˈشبکه های ویرانگرˈ به صورت نرم ، وارد خانواده می شوند ، بصورت نرم و آرام از ˈسبد فرهنگی - سینمایی خانواده ˈ بیرون شوند.
محمدی محمدی تبار در ادامه گفت : باید فرهنگ سازی کرد دستگاههای اجتماعی ، فرهنگی و دانشگاهها از خمودگی و بی رمقی بیرون بیایند زیرا جامعه نیاز به نشاط دارد .تحقق این مهم نیاز به کار و تلاش مضاعف دارد.
این مسوولان بیان کرد: اداره ها و مدیران به نوشتن اسم سال در تابلوها و پلاکاردها اکتفا نکنند به تعبیر رهبری عالیقدر نظام ، ˈفرهنگˈ، عزم ملی، جدی و ˈروحیه جهادیˈ و ˈمدیریت استراتژیکˈ نیاز دارد... نباید فقط صورت مساله را پاک کرد باید با تغییرات متحوایی و مبنایی ساختارهای جامعه اسلامی را مستحکم و بشکلی نو ارایه داد.
دبیر کاگروه پژوهش استانداری کهگیلویه وبویراحمد و عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی این استان در ادامه با اشاره به لزوم تبیین و چگونگی تحقق منویات مقام معظم رهبری در ˈسال اقتصاد و فرهنگˈ گفت : البته نباید از این نکته غافل شد متاسفانه در برخی مناطق عشایری و روستایی استان مردم ده بز دارند و یک ماهوراه؟؟
وی تصریح کرد: همین افراد عشایری به جای نگهداری دام و احداث باغ ، می روند از درختان بلوط زغال درست می کنند، محیط زیست و طبیعت را نابود می کنند و خودشان را هم به زحمت می اندازند ، آنهم برای ذغال گونی 10 هزار تومان؟ در حالی که با این منابع طبیعی ، آب و خاکی که داریم ، می شود با کاشت انجیر که هر کیلوگرم آن 42 تا 45 هزار تومان هست در یک پروسه 3 ساله، دهها خانواده خودکفا شوند.
وی با بیان اینکه انجیر از پسته کرمان گران تر است گفت : عشایر و روستاییان ˈبه جای ذغال درست کردن انجیر بنشانندˈ ، هم خود کفا می شوند و هم محیط زیست و طبیعت را زنده نگه می دارند و این یعنی یک راهکار برای ˈتحقق اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری است .
دبیر کارگروه پژوهش کهگیلویه وبویراحمد گفت: متاسفانه در جامعه عشایری و روستایی ماˈارتزاق از راه یارانهˈ آفت دیگر اقتصاد و جامعه ماست. عده ای در روستاها کار و تلاش و کاشت گندم و جو را کنار و نگهداری گاو و گوسفند را رها کرده اند و پایان ماه منتظر دریافت یارانه اند.
مدیرکل دفتر منابع انسانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد اظهارکرد: باید متولیان امر و دستگاههای اقتصادی استان زمینه ˈنوسازی و احیای مشاغل روستایی و عشایریˈ را با کار و تلاش مضاعف و بخصوص فرهنگ سازی فراهم آورندزیرا برخی زنان روستایی تولید نان سنتی را رها کرده اند و با تلفن همراه زنگ می زنند که تاکسی تلفنی برای شان نان لواش بیاورد که این این ضعف فرهنگ کار برای جامعه پاک و سالم روستایی مان یک مصیبت است.
محمدی تبار افزود:باید در سیاست گذاری ها و برنامه ریزی ها بازنگری کرد ،تحول آفرید و با ˈمدیریت جهادیˈ عزم را جزم نمود برای تحقق شعار سال ، روستای خودکفا وروستایی نشین کارآفرین و دارای رونق اقتصادی ، این می شود ˈاقتصاد مقاومتی./ش/ن
برچسب ها: شبکه ، ماهواره ، ارزش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.