دکتر محمدجواد حسینزاده، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یک دلیل عمده در بیاشتهایی افراد، مصرف مواد غذایی پر کالری در وعده افطار است که موجب میشود اشتهای کافی برای مصرف سحری نداشته باشند.
بنابراین مصرف یک افطاری سبک و بعد از چند ساعت صرف یک شام متعادل با میزان چربی کم بسیار مناسب است.
این متخصص تغذیه ادامه داد: در وعده سحر، مصرف حاوی پروتئین به همراه کربوهیدرات که دیرتر از معده تخلیه میشود، بهترین انتخاب است و باعث حفظ انرژی فرد در طی روز میشود.
دکتر حسینزاده در پایان اظهار داشت: تنظیم فواصل بین مصرف مایعات، عدم مصرف مایعات سرد در هنگام افطار و انتخاب نوع غذای کم چرب در بهبود اشتها در ماه رمضان کمک میکند.
انتهای پیام/