به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، در این سند اجرای 600 برنامه در سال جاری پیش بینی شده که برگزاری هفته فرهنگی شهرستان ها به صورت ماهیانه ، برگزاری نمایشگاه، برپایی گالری، استفاده از توان تصویر و فیلم، بزرگداشت و نکوداشت مفاخر، صنایع دستی، نمایش صحنه و خیابانی، نشست های علمی تخصصی با موضوع های فرهنگی و چالش ها و برنامه ریزی برای افزایش جشنواره ها و جنگ های شادی از جمله آنهاست.
یکی از برنامه های محوری این سند تکمیل 250 پروژه نیمه تمام فرهنگی شامل مجتمع فرهنگی هنری، ورزشی و تاریخی و آموزشی در سطح استان است که بر مبنای الگوی خاص در راه اندازی 89 پروژه (36 درصد پروژه های نیمه کاره) در نقاط روستایی و 161 پروژه (معادل 64 درصد) در نقاط شهری دنبال می شود.
تقویت یک هزار و 44 نفر نیروی انسانی فعال در بخش فرهنگ استان مرکزی نیز از دیگر راهبردهای مهم این سند است.
استاندار استان مرکزی در چهل و دومین نشست کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی این استان گفت: این سند با همکاری و همراهی تمام دستگاه های اجرایی استان برای یک سال تهیه و تدوین شده است.
مقیمی افزود: حوزه فرهنگی زیربنای تحولات اجتماعی و اقتصادی و موتور محرک توسعه پایدار است و یکی از اهداف اجرایی کردن این سند بررسی تحقق شعار سال در بیانات مقام معظم رهبری است.
وی گفت : با توجه به هماهنگی های دستگاه های اجرایی در تهیه و تدوین سند، پیش بینی می شود در سال جاری تا 90 درصد برنامه ها اجرایی شود.
استاندار استان مرکزی افزود : با گسترش فرهنگ مطلوب در سطح جامعه رونق مباحث اجتماعی و رشد اخلاق آسانتر خواهد شد./س