به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، در ظروف معمولی هنگام پخت غذا بسیاری از انرژی و حرارت از اطراف ظرف خارج می شود این در حالی است که با استفاده از نوعی فناوری جدید علاوه بر زودتر آماده کردن غذا در مصرف انرزی نیز صرفه جویی کرد.
بررسی ها نشان می دهد با استفا ده از حداقل حرارت می توان غذاها را در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه کرد و علت اصلی دیر پخته شدن غذاها تلف شدن انرزی به وسیله ظروف است.
نتایج مطالعات نشان می دهند، با استفاده از این سیستم پخت و پز می توان تا 50 درصد در مصرف انرژی صرفه جویی کرد و کمترین آسیب را به ظرف و غذا بر اثر حرارت وارد کرد و ویتامین و ارزش مواد غذایی را چندین برابر کرد.
انتهای پیام/