به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز یزد
شله زرد، حلوا، خرما، شکلات، شیر، شربت و ... نیز از دیگر نذورات مردم یزد در شبهای قدر است که معمولا در جمعیت شب قدر توزیع میشود.
در بسیاری از مساجد نیز برای سحری پس از برگزاری مراسم شب قدر، مهیا میشوند تا مردم پس از برگزاری مراسم شب قدر، سحری خود را نیز در مساجد صرف کنند.
در برخی مناطق یزد نیز آش گندم که از غذاهای سنتی یزدیهاست، به مناسبت شهادت حضرت علی (ع) طبخ میشود.
در شبهای قدر، مراکز انتقال خون یزد نیز از شلوغترین شبهای خود را میگذرانند و گرچه در ماه رمضان این مرکز همواره با کاهش قابل توجه اهدای خون مواجه است اما در شبهای قدر مردم بسیاری نذر خود را اینگونه ادا میکنند.
در هر حال گرمای بیسابقه هوا، تشنگی و روزهداریهای بلندمدت و حداقل 16 ساعت نخوردن و ننوشیدن سبب نشده تا روح بندگی و زندگی از شهر دارالعباده خارج شود و مردم روزهدار همچنان که دعوت حق بر سر خوان کرم الهی را لبیک گفتهاند، زندگی را همانند دیگر ایام سال نیز ادامه میدهند و از اینروست که یزد شهر دارالعباده نام گرفته زیرا حتی کودکان تازه به تکلیف رسیده آن نیز این روزها حال و هوای دیگری دارند و اغلب آنها روزههای خود را به طور کامل گرفتهاند./ز