به منظور ارتقای ایمنی غذا اکیپی در سازمان غذا و دارو تشکیل شده که هر هفته از موادغذایی مختلف نمونه برداری می‌کنند تا در صورت هرگونه مشکل در ماده غذایی، آن را پیگیری نمایند.

سهیل اسکندری معاون فنی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: به منظور بررسی ایمنی موادغذایی اکیپی در سازمان غذا و دارو تشکیل شده که هر هفته به صورت تصادفی از کلیه محصولات موادغذایی در سطح شهر تهران نمونه برداری می‌کند و آن را مورد آزمایش قرار می‌دهند.  
 
وی با بیان اینکه حدود دو ماه است که از آغاز فعالیت این گروه می‌گذرد افزود: در کل این دو ماه نتایج آزمایشات روی برخی از محصولات نمونه برداری شده با اطلاعات درج شده روی آن مغایرت داشته که اسامی آنها از طریق رسانه‌ها اعلام شده است.  

انتهای پیام/  
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار