وی تشریح کرد: گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده غذایی با پروتئین بالا و چربی کم است.
بهروزین ادامه داد: کسانی که باید غذاهای کم چرب بخورند، میتوانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گوشت سينه و بال ها سفيد و لذيذ و از نظر مزه شبيه گوشت گوساله است و گوشت قرمز آن كه اغلب در ران ها يافت مي شود، بسيار نرم و طعمي شبيه گوشت پرندگان وحشي يا شكاري را دارد.
وی با معرفی شهرستان های برتر در پرورش بوقلمون صنعتی اظهار داشت: ملکان، مرند و میانه از شهرستان های برتر آذربایجان شرقی در پرورش بوقلمون صنعتی هستند.