به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ اگر لپ تاپ دارید و همیشه با مشکل کمبود شارژ دست و پنجه نرم میکنید، بهتر است مرورگر گوگل کروم را به کلی فراموش کنید و به جای آن از فایرفاکس یا اینترنت اکسپلورر استفاده کنید. طبق تحقیقات مرورگر کروم یک مشکل زیربنایی دارد و به همین جهت است که باعث میشود این مرورگر نسبت به سایر مرورگرهای اینترنتی استفاده بیشتری از شارژ لپ تاپ شما داشته باشد.
علت اصلی این مشکل را System Clock Tick Rate نامیدهاند یعنی مشکلی که مربوط به فاصله زمانی بیدار شدن CPU است، در حالت عادی مرورگر کروم به روی ۱.۰۰۰ میلی ثانیه تنظیم شده است اما این در حالی است که اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس نرخ ۱۵.۶۲۵ میلی ثانیه را پیشنهاد میکنند. به همین دلیل است که مرورگر کروم مصرف بیشتری نسبت به اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس دارد.
محققان میگویند حالت ۱.۰۰۰ میلی ثانیه یعنی در هر ثانیه پردازنده ۱۰۰۰ بار فعال میشود اما این در حالی است که ۱۵.۶۲۵ میلی ثانیه یعنی پردازنده در هر ثانیه فقط ۶۴ بار فعال میشود تا وقایع مورد نیاز را بررسی کند. مایکروسافت هم در این باره میگوید نرخ کلاک ۱.۰۰۰ میلی ثانیه امکان دارد مصرف برق را تا ۲۵ درصد افزایش دهد. جالب است بدانید در رابطه با این مشکل هنوز هیچ راه حلی اندیشیده نشده است.
برید درک کنید حداقل این مباحث مهم رو بعدش یاد بدید.