به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران؛ اعتیاد یک بیماری اجتماعی است که عوارض جسمی و روانی دارند و تا زمانی که به علل گرایش بیمار توجه نشود درمان جسمی و روانی فقط برای مدتی نتیجه بخش خواهد بود.
انواع مختلفی از مواد مخدر وجود دارد به همین دلیل فرد معتاد در طول زمان برای ارضاء و احیای حس نئشگی معمولا از ماده مخدر به مخدری قوی تر نیازمند میشود افغانستان با تولید 93 درصد از مجمع تولید مواد مخدر در جهان بزرگترین تولید کننده مواد است.
با توجه به ازدیاد مواد مخدر و سهولت در دسترس بودن آن، سن مصرف مواد مخدر کاهش پیدا کرده است.
مسعود حاجی روسولی، دکترای فیزیولوژی معتادین در این باره میگوید: از سال 86 تا 90 تعداد معتادین زن در جامعه 5/2 برابر شده است و این آمار نشان دهنده میزان وابستگی و تاثیر و تخریب مواد مخدر در زنان نسبت به مردان می باشد.
وی ادامه داد: خانواده های بدسرپرست، دوست ناباب و گروهان همسالان و محل زندگی از مهمترین علل افزایش مصرف مواد مخدر است.
طبق آمارهای موجود کراک خطرناکترین ماده مخدر است که با یک بار مصرف فرد را معتاد می کند و ماری جوان در صدر مصرف مواد مخدر جهان است که بیشترین مصرف را در جوانان زیر 18 سال دارد و همچنین کمترین مصرف مواد در این سنین کوکائین می باشد باید دانست اعتیاد به مواد مخدر یکی از مهمترین مشکلات اقتصادی، اجتماعی و بهداشتی است که عوارض ناشی از آن تهدید جدی برای جامعه بشری محسوب شده و موجب رکورد اجتماعی در زمینههای مختلف میگردد.
انتهای پیام/