مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: البته در مناطق مختلف استان قزوین کشاورزی به طریقه ارگانیک انجام می شود اما متأسفانه سازمان یافته نبوده و لازم است که محصولات ارگانیک در قزوین شناسنامه دار شوند.


جهانگیر کاووسی در گفت وگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران قزوین، اظهار کرد: استان قزوین در عرصه کشاورزی ظرفیتهای بالایی داشته و این ظرفیتها به سبب وجود دشت حاصلخیز قزوین حاصل شده است که جهاد کشاورزی استان قزوین به منظور گسترش کشاورزی در قزوین اقدامات مناسبی را در زمینه آموزش کشاورزان انجام داده است.

وی افزود: جهاد کشاورزی استان قزوین به همین منظور 18دوره آموزشی را در زمینههای تربیت زنبور دار ماهر، کشت درختان هسته دار، پرواربندی گوساله، تولید ورمی کمپوست، بیماریهای طیور، پرورش گاوشیری، کشت سبزیجات بدون کود و سم و مراحل کاشت کلزا برگزار کرده است که مورد استقبال کشاورزان قزوینی قرار گرفته است.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: از جمله اقدامات دیگری که با هدف توانمندسازی کشاورزان و به ویژه باوان روستایی انجام شده است مدیریت پسماندهای خانگی و کشاورزی و تبدیل آن به کود ورمی کمپوست در راستای ارتقای فعالیت خانوار روستایی و ایمنی و سلامت آنها بوده است.

وی بیان کرد: جهاد کشاورزی در استان قزوین همواره به دنبال ترویج کشاورزی ارگانیک بوده چراکه در این نوع از کشاورزی به سبب عدم استفاده از سموم و مواد هورمونی محصولاتی تولید می شود که سلامتی انسان ها را تأمین کرده و از از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری می کند که لازم است کشاورزان به این نوع از کشاورزی تشویق شوند.

کاووسی تصریح کرد: البته در مناطق مختلف استان قزوین کشاورزی به طریقه ارگانیک انجام می شود اما متأسفانه سازمان یافته نبوده و لازم است که محصولات ارگانیک در قزوین شناسنامه دار شوند و البته در همین راستا باغهای انگور شهرشال در استان قزوین برند محصولات ارگانیک اروپا را کسب کردند/س.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.