به گزارش
گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران ،رییس کمیته پزشکی گفت: بازیکنان پیشکسوت باشگاه ها بیشترین تاثیر آموزشی را در بحث کنترل دوپینگ باشگاه ها دارند.
وي درباره اینکه گفته می شود مبحث مبارزه با دوپینگ در لیگ دسته یک با جدیت کمتری دنبال می شود، گفت: از مجموع کل تعداد آزمایش های کنترل دوپینگی که در فصل گذشته گرفته شد یک چهارم آن مختص به لیگ دسته یک بود.
ما لیگ دسته یک را به عنوان لیگی که محصول آن به لیگ برتر می رود، دارای حساسیت بالا می دانیم و توجه ویژه ای به آن داریم و به همین دلیل نمونه گیری ها با جدیت در این لیگ انجام می شود.
وي افزود: اما متاسفانه برخی فکر می کنند که مبارزه با دوپینگ فقط به نمونه گیری محدود می شود. در آمار سال 2012 که توسط سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ اعلام شد، فدراسیون فوتبال ایران مقام پانزدهم دنیا از بین 110 مرجع نمونه گیری جهان را کسب کرد و در بین فدراسیون های فوتبال جهان رده پنجم و در آسیا هم رده نخست را داریم. اما انجام نمونه گیری جزء کوچکی از بحث مبارزه با دوپینگ است. بخش اصلی آن آموزش و ایجاد فرهنگ مبارزه با دوپینگ است که البته همین بخش هم نیاز به ابزارهایی دارد.
وی ادامه داد: به عنوان مثال واضح است که بازیکنان از مربیان خود الگو برداری می کنند و در صورتی که مربیان با بحث ضد دوپینگ آشنا و همسو باشند، تاثیر زیادی در ایجاد این تفکر در ذهن بازیکن خواهد داشت که در این صورت پیمودن این راه برای ما سریعتر خواهد بود.
هاشميان گفت: به اعتقادمن در زمان نقل و انتقالات مسئله سلامت باشگاه و مربیان برای بازیکنان باید مورد توجه قرار گیرد و همینطور بازیکنان پیشکسوت یک تیم که تاثیر گذاری زیادی در بازیکنان جوان دارند، می توانند این فرهنگ سازی را به خوبی انجام دهند.
در واقع بازیکنان پیشکسوت تیم ها بیشترین تاثیر آموزشی را در بحث کنترل دوپینگ باشگاه ها برای بازیکنان جوان تر دارند.در این صورت ما هم می توانیم هزینه های بسیار زیاد نمونه گیری را صرف موضوع آموزش کنیم.
او در پایان گفت: به طور کلی خاطیان در همه جای دنیا وجود دارند و نمی توان آنها را نادیده گرفت، به همین دلیل برای فصل جاری برنامه های جدی را در همه رشته ها و در همه رده های سنی انجام خواهیم داد چراکه از 2ماه گذشته تمامی تجهیزات لازم را خریداری کرده ایم و البته به موازات آن هم بحث آموزش را ادامه می دهیم.
اکبر باقری
انتهاي پيام/