به گزارش باشگاه خبرنگاران اصفهان، حاجی زاده افزود: برداشت انگور در شهرستان نطنز به دلیل تنوع آب وهوایی از اوایل تیرماه آغاز وتا پایان مهر ماه ادامه دارد ودر چهار ماه از مناطق مختلف جغرافیایی وارقام متفاوت انگور شامل عسگری – یاقوتی- شاهرودی و...برداشت و به بازارهای مصرف ارسال می شود .
وی گفت بیشترین سطح زیر کشت انگور در این شهرستان در
مناطق ده آباد –باغستان – یحیی آباد وطامه قرار دارد وپیش
بینی می شود در سال جاری بیش از 1800 تن محصول انگور برداشت شود که عمده آن بصورت
تازه خوری مصرف و مابقی به کشمش تبدیل میشود . /س