به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، مجتبي اميري در نشست هماهنگي كميتههاي برنامهريزي ستادي دبيرخانه شوراي عالي برنامهريزي با بيان اين مطلب، اظهار داشت: از نظر علم مديريت هر كاري قابل انجام است، اما جوهر آن برنامهريزي است و از طرفي نيازمند زبان و ادبيات مشترك هستيم.
وي گفت: در سازمانها اين تجربه وجود دارد كه برنامهريزي كنيم، اما برنامه تدوين شده اجرا نميشود و بايد براي اجراي برنامهها از تمام توان سازماني بهرهمند شويم.
اميري افزود: كليديترين سند راهبردي در هر سازماني استفاده از ظرفيتهاي حداكثري و بهرهمندي از نيروهاي نخبه آن مجموعه است و بايد فعاليتهاي هر سازمان از بطن برنامه بيرون بيايد و برنامهريزي و سند راهبردي بايد مبناي عقلاني همه فعاليتهاي سازمان باشد.
وي در ادامه بیان داشت : در سازمان تأميناجتماعي سند راهبردي و برنامهريزي استراتژيك با حمايت و پيگيري مديران ارشد اين سازمان تدوين ميشود و سازماني كه سند راهبردي داشته باشد، سازماني شفاف و پاسخگو بوده و فعاليتها و اعمال آن قابل كنترل و پيگيري است.
همچنين در اين نشست مشاور هيأتمديره و دبير شوراي برنامهريزي راهبردي سازمان تأميناجتماعي، گفت: مديرعامل سازمان تأميناجتماعي، تأكيد زيادي بر تدوين برنامههايي كه با همراهي مجموعه اين سازمان تدوين شود، دارند.
فرشيد يزداني افزود: با برنامهريزي، مجموعه از فرايندي كه در سازمان طي ميشود، آگاه شده و افراد ميدانند كه هركدام در اين راه چه نقشي دارند و مسئوليت هر فرد در سازمان روشن مشخص ميشود.
وي در پایان خاطر نشان کرد : برنامهريزي يك فرهنگ است و از طرفي نيازمند همسويي و همدلي مجموعه براي نهادينهشدن اين فرهنگ هستيم.
انتهای پیام /