دکتر احمد مشیری متخصص پزشکی ورزشی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: با افزایش وزن در قسمتهای کمربند لگنی (رانها – شکم – پهلو ) و کمربند شانهای تودههای چربی انباشته میشوند.
هر نوع حرکتی که باعث ایجاد فشار بر قسمتهای مختلف بدن شود، نشاندهنده این است که حرکت ورزشی بر آن موضع موثر است.
دکتر مشیری اظهار کرد: برای اینکه متوجه شویم ورزشی که انجام میدهیم بر کدام قسمت بدن موثر است، کافی است در انتهای حرکت ورزشی توقف داشته باشیم و دقت کنیم که بر کدام ناحیه فشار وارد شده است و به این ترتیب میتوانیم برای لاغری موضعی اقدام نمائیم.
وی در ادامه افزود: خانمها به علت سوخت و ساز پایینتر، سیستم هورمونی و نوع بافت نسبت به آقایان بافت عضلانی کمتری دارند و در صورت اضافه وزن بدن،چربیهای بیشتری در رانهایشان ذخیره میشود.
مشیری با بیان اینکه حرکات کششی که به آنها فشار میآورد،پیادهروی عادی و یا با تردمیل و دوچرخهسواری بر لاغری موضعی رانها موثرند، افزود: با حرکت ساده ایستادن بدون خم شدن زانو و خم و راست شدن فرد با توجه به فشاری که به ران وارد میشود باعث لاغری موضعی میشود.
دکتر مشیری اذعان داشت: حرکت ورزشی دیگری که بر لاغری موضعی ران ها موثر است به این صورت است که فرد به حالت نیمه نشسته با زاویهی 30 – 15 درجه نشسته و پاهای خود را بدون اینکه زانوها خم شود بالا آورده و بعد از چند ثانیه دوباره زمین بگذارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ژلهای لاغری اگر توسط مراکز علمی معتبر تایید شده باشند تا حدودی موثرند اما به صورتی که با تبلیغات فراوان تضمین 100 درصدی میدهند موثر نیستند.
انتهای پیام/