هرچه روزهای تابستان طولانی تر و گرمتر می شوند، خنک ماندن در این هوا سخت تر و سخت تر می شود. برای خنک ماندن فقط نوشیدنی های یخی و خنک و کولر کافی نیست، غذاهایی که مصرف می کنید هم می توانند در این زمینه به کمکتان بیایند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران، در ﺗﺎﺑﺴﺘﺎﻥ ﺳﺒﺰﯼ ﻫﺎﯼ ﺳﺮﺩ ﻣﺜﻞ ﮐﺎﺳﻨﯽ ، ﺧﺮﻓﻪ ، ﺷﯿﺮ ﺧﺸﺖ ، ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎﯼ ﺗﺮ ، ﮔﻮﺷﺖ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺩﻭ ﺳﺎﻟﻪ ﻭ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ، ﺩﺭﺍﺝ ، ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺯﻩ ﯼ ﺑﯽ ﻧﻤﮏ ﻭ ﺷﯿﺮ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺑﻮﯾﯿﺪﻥ ﻣﺸﮏ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ (ﺳﺒﺐ ﺩﺭﺩ ﭼﺸﻢ ﻭ ﺯﮐﺎﻡ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ) ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎﯼ ﺗﺮ ﺭﻓﻊ ﯾﺒﻮﺳﺖ ﻭ ﺗﺮﺷﯽ ﺭﻓﻊ ﺻﻔﺮﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.

بررسي ها نشان مي دهند،ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺯﻩ ﯼ ﺑﯽ ﻧﻤﮏ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺳﺎﯾﺮ ﮔﻮﺷﺖ ﻫﺎ ﺳﺮﺩ ﻭ ﺭﻓﻊ ﮔﺮﻣﯽ ﻫﻮﺍ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺷﯿﺮ ﻭ ﻣﺎﺳﺖ ﻫﻢ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺭﺍ ﺗﻌﺪﯾﻞ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ و پزشکان توصيه مي کنند مصرف 3 ليوان شير و يا ماست در طول روز مانع ايجاد گرمازدگي و تشنگي در شما مي شود.

گفتني است،هر روز صبح را با یک لیوان آب لیمو تازه شروع کنید. این نوشیدنی که کمی اسیدی است، به پاک کردن سیستم بدنتان و بالا بردن سطح انرژیتان کمک میکند و نوشيدن آن در سحر در روزهاي ماه رمضان انع تشنگي و احساس گرما در شما مي شود.

انتهاي پيام/
برچسب ها: غذا ، تابستان ، گرما ، هوا ، خنک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار