به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم، مبارزه با آفات و بیماری ها، تغذیه مناسب، استفاده از کودهای آلی، استفاده از آبیاری تحت فشار، مدیریت مزرعه و حضور کارشناسان کلینیک های گیاهپزشکی باعث شده است متوسط برداشت گوجه فرنگی در شهرستان جهرم به بیش از 45 تن در هکتار برسد.
جلال بهجو ادامه داد: بیشترین کشت گوجه فرنگی در بخش خفر این شهرستان است.
وی بیان کرد: بخشی از تولید گوجه فرنگی در جهرم ارگانیک بوده و با استفاده از کمترین کودها و سموم تولید شده است.
این مسوول افزود: برداشت محصول گوجه فرنگی در شهرستان جهرم تا اواخر مهر ادامه دارد.
انتهای پیام/ز