توليد 37 تن گوشت شترمرغ در خراسان جنوبی
سالانه 37 تن گوشت شترمرغ در استان خراسان جنوبی تولید می شود.
به گزازش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بیرجند ؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان این مطلب گفت : در حال حاضر شش واحد پرورش شترمرغ دارای پروانه بهره برداری در استان فعال است.
ولی پورمطلق از مصرف حدود 30 درصد گوشت شترمرغ تولیدی در داخل استان خبر داد و افزود: مازاد بر مصرف استان به استانهای تهران، فارس و خراسان رضوی صادر می شود.
وی بیشترین آمار پرورش شترمرغ را در شهرستانهای قاین و سرایان اعلام کرد و یادآور شد: توليد ساليانه 90-30 عدد تخم و در سن 12-11 ماهگي به وزن زنده 110 كيلوگرم رسيدن از مهمترين مزاياي پرورش شترمرغ به شمار می رود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی همچنین ، عدم امکان استفاده از محصولات فرعی را از جمله مشکلات پرورش دهندگان شترمرغ برشمرد./ش/ن