به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران دانشگاه خنکن تایلند با بررسی وضعیت 31 بیمار مبتلا به سنگ کلیه دریافتند افرادی که روزانه 100 گرم الوئه ورای تازه در دو نوبت و هر بار 50 گرم مصرف کنند دچار سنگ کلیه نمی شوند.
بررسی ها نشان می دهند، مصرف روزانه یک یوان آب پرتقال و کلم و کاهو و اسفناج مانع از تشکیل سنگ کلیه می شوند.دلیل این ویژگی نیز ویتامین c موجود در آن هاست.آب پرتقال حاوی ترکیب نارنجین است که این ترکیب برای عملکرد کلیه ها مناسب است.
گفتنی است، کلسیم از منایع گیاهی باعث بروز سنگ کلیه نمی شود بنابراین مصرف برگ گل قاصدک ، اسفناج و گیاهان دیگر حاوی کلسیم به مقدار مشخص باعث بروز سنگ کلیه نمی شود و سبزیجاتی که دارای آب هستند مانند کلم و کاهو باعث تامین آب مورد نیار بدن شده و خطر ابتلا به سنگ کلیه را به طور چشم گیری کاهش می دهند.
انتهای پیام/