در این مقاله برای شما نوشیدنیهای خنک و متنوع تابستانی را در نظر گرفتهایم که فکر میکنم برای روزه داران عزیز و کمک به گذر از این روزهای گرم و طولانی جذاب و کاربردی باشد.
کیوی - زنجبیل
وقتی کیوی آب گرفته میشود، طعم و مزه قویتری دارد، حالا تصور کنید که
ریشه زنجبیل با آن عطر و مزه قوی به کیوی اضافه شود، نتیجه نهایی نوشیدنی
معطر، خنککننده و خوشمزه است که دمای بدن را متعادل کرده و عطش را بر طرف
میکند.
مواد لازم :
برای یک لیوان بلند
کیوی دو عدد
زنجبیل رنده شده: نصف قاشق چای خوری
شکر نرم: یک قاشق غذاخوری
سودا: یک سوم پیمانه
روش تهیه :
1. کیوی را پوست کنده و آب بگیرید. شکر را در سودا حل کرده و با زنجبیل مخلوط کنید، سپس آن را صاف کرده و به آب کیوی اضافه کنید.
نکات :
- کیوی را میتوانید با پوست آب بگیرید.
- کیوی میوه نیمه استوایی است، بنابراین باید در یخچال نگهداری شود. اگر
میخواهید کیوی زودتر رسیده شود، آن را با سیب، موز یا گلابی در کیسه
پلاستیک در بسته بگذارید.
سیب سبز