گفتنی است اخراج کارمندان این رسانه از سال ۲۰۱۲ آغاز شده است. بیبیسی بین سال ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ حدود ۱۴۰ نفر و سال گذشته ۷۵ نفر را اخراج کرده است. مدیران ارشد در بیبیسی میگویند که حدود ۷۰ درصد هزینههای سالانه این شبکه صرف کارمندان میشود
این بنگاه خبری در حال حاضر ۸۴۰۰ نفر را در خدمت دارد که حدود ۵۰۰۰ نفر از آنها خبرنگارانی هستند که در لندن، سراسر بریتانیا و خارج از این کشور فعالیت دارند. یکی از برنامههای بیبیسی برای کاهش تعداد کارکنان، استفاده بیشتر از تکنولوژی است و به دنبال آن قرار است ۱۹۵ شغل جدید ایجاد شود، اما برای اجرای این برنامه طولانیمدت، ۲۲۰ شغل تماموقت در این شبکه از دست خواهد رفت.
بی بیسی نیوز ۵۰۰۰ هزار روزنامه نگار و ۳۴۰۰ کارمند در استخدام دارد. گفته میشود حذف ۷۹ شغل در «اتاق خبر» این شبکه، باعث صرفهجویی ۱۱ میلیون پوندی و حذف ۵۳ شغل در بخش جمع آوری اخبار، باعث صرفه جویی ۶ میلیون پوندی خواهد شد. همچنین، به زودی در ساختار برخی برنامههای مشهور مانند پانوراما، اخبار شب و اخبار رادیو ۱، تعییرات جدی اعمال خواهد شد تا هزینهها کاهش یابند.
در سالهاي پس از پيروزي انقلاب، بی بی سی فارسي به دلايل مختلف جايگاهي مطمئن براي فعاليت ضدانقلاب و افرادي بوده كه با حكومت پس از انقلاب سر ناسازگاري داشته و حتي به طور فعال و سيستماتيك در گروهك هاي سياسي و شبه نظامي عضو بوده و يا هوادار آنها بودهاند. اقدامي كه با هر نگاهي در تضاد آشكار با همهي منشورهاي قديم و كنوني بی بی سی و ادعاي بيطرفي و عدم جانبداري آن شبكه است. این شبکه خبری حتی با تهیه و تولید محتوا در راستای اختلاف افکنی در سطوح مختلف سیاسی، قومی و مذهبی به دنبال هرج و مرج و جنجال آفرینی در ایران است.
در نگاه کلی، به نظر می رسد سیاست صدور انقلاب اسلامی ایران در کشورهای مختلف و همچنین تقابل نظام ج.ا.ا با کشورهای سلطه گر از عواملی است که نه تنها موجب کاهش بودجه رسانه های وابسته به دولت های غربی نمی شود بلکه به پویا و فعال شدن آنها برای جنگ نرم با جمهوری اسلامی ایران نیز کمک می کند.