1- ماهی های آب های سرد مانند: ماهی سالمون، قزل آلا، ماهی تن، ماهی خال خالی، شاه ماهی و ساردین که پرورشی نباشند. این ماهی ها حاوی مقادیر بالایی از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که برای سلامت بدن، مزیت های زیادی از جمله کاهش فشار خون، کاهش خطر حمله قلبی یا سکته مغزی دارند.
2- جو و غلات حاوی فیبر و منیزیم هستند و مطالعات نشان می دهد که تاثیر مستقیمی بر روی فشار خون دارد.
3- لوبیا سیاه و سفید، حاوی فیبر بالایی هستند. این امر موجب شده تا برای تنظیم قند خون و کاهش سطح کلسترول خون مفید باشند. یعنی به طور کلی فشار خون را کاهش می دهند.
4- انواع توت ها حاوی فیبر و آنتی اکسیدان بالایی هستند به همین دلیل فشار خون را بهبود می بخشند اما توت فرنگی، زغال اخته و تمشک به دلیل مقادیر بالای ویتامین C، پتاسیم و فیبر بیشترین تاثیر را دارند.
5- لبنیات کم چرب توانایی بدن برای جذب کلسیم را افزایش می دهد و مقادیر بالایی از منیزیم و پتاسیم موجود در آنها به جلوگیری و کاهش فشار خون کمک می کند.
6- کلم بروکلی حاوی فیبر، کلسیم، منیزیم، ویتامین C و پتاسیم است که همه این مواد به کاهش فشار خون کمک می کنند. به ویژه ویتامین C موجود در آن، در تنظیم و کاهش فشار خون موثر است.