به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران، به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، فعال عربستانی که به دلیل افشای مسائل پشت پرده خاندان حاکم در عربستان از طریق توییتر با نام مستعار مجتهد شهرت و هواداران بسیاری را کسب کرده است، عربستان و امارات را به تأمین هزینه های حمله زمینی رژیم صهیونیستی به غزه متهم کرد.
"مجتهد" در صفحه توییتر خود نوشت: عربستان و امارات علاوه بر اینکه هزینه های حمله زمینی (به غزه) را برعهده گرفته اند؛ به "بنیامین نتانیاهو "نخست وزیر رژیم صهیونیستی قول داده اند که در صورت تکمیل یورش به غزه و پایان دادن به حماس، سفارتهای این رژیم را در پایتختهایشان بگشایند."
وی افزود: "این امر مشخص می کند که چرا نتانیاهو با وجود خسارتهای سنگین (رژیم صهیونیستی)، بر ادامه جنگ غزه پافشاری می کند؛ زیرا معمولا اسرائیلیها، بیش از یک هفته ترس از موشکهای مقاومت را تحمل نمیکنند."
هفته گذشته نیز "دیوید هرست" در مطلبی در روزنامه آمریکایی "هافینگتون پست" تأکید کرد که تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به غزه، با چراغ سبز طرفهای بین المللی و منطقه ای و در رأس آنها عربستان، آمریکا و مصر آغاز شده است.
"دیوید هرست" خاطرنشان کرد که عربستان و مصر با حمایت از این تجاوزگری، به دنبال آن بودند تا ضربه ای بزرگ به مقاومت در غزه وارد و آن را مجبور کنند که شرایط آتش بس و طرح "صلح عربی" را بپذیرد.
هرست خاطرنشان کرد: بر اسرائیلیها (صهیونیستها) پوشیده نیست که حمله به غزه با فرمان پادشاه عربستان سعودی آغاز شد .. و این فرمان یک راز اعلام شده در "اسرائیل" (اراضی اشغالی فلسطین) است.
هرست خاطرنشان کرد: "شاوول موفاز" (وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی) مجری خبر شبکه دهم تلویزیون اسرائیل را با سخن خود شوکه کرد. موفاز گفت که اسرائیل باید نقشی را برای عربستان و امارات در روند خلع سلاح حماس ایفا کند. وقتی مجری پرسید مقصود شما چیست، موفاز جواب داد که باید از پول های عربستان و امارات برای بازسازی غزه بعد از نابودی حماس استفاده شود.
هرست نوشت: اما "عموس جلعاد" مرد نهاد نظامی اسرائیل که حلقه وصل بین اسرائیل و مصر در دوره مبارک بود و اکنون پست مدیر بخش سیاسی و روابط سیاست نظامی اسرائیل را برعهده دارد، به فردی به نام "جمیز دورسی" گفت: همکاری امنیتی ما با مصر و کشورهای عرب حوزه خلیج فارس بی نظیر است. ما اکنون در بهترین دوره روابط امنیتی و دیپلماتیک با اعراب به سر می بریم.
وی افزود: عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان سعودی اعلام کرد که با عبدالفتاح السیسی رئیس جمهوری مصر تلفنی گفت وگو کرد تا موافقت خود را با طرح پیشنهادی مصر برای آتش بس - که برای بررسی به حماس ارایه نشد- اعلام کند. این امر روزنامه جروزالم پست را بر آن داشت که به نقل از تحلیلگران سیاسی درباره قصد واقعی برای آتش بس سوالاتی را مطرح کند.
هرست گفت: مسؤولان سازمان اطلاعات سعودی به طور منظم با مسؤولان موساد ملاقات می کنند.
هرست به تغییر شرایط کنونی منطقه و هماهنگی علنی نهادهای نظامی عربستان و رژیم صهیونیستی برای اولین بار در تاریخ آنها اشاره کرد و نوشت: امیر "ترکی فیصل" تابلوی علنی این نزدیکی روابط اسرائیل و عربستان است. اولین نشانه، انتشار کتاب یک فرد دانشگاهی اسرائیلی در عربستان بود و نشانه دیگری، سفر ترکی فیصل به بروکسل برای دیدار با "عموس یادلین" رئیس سابق دستگاه اطلاعاتی اسرائیل. یادلین در ترکیه به علت نقش داشتن در حمله به کشتی مرمره محکوم شد. گفته شده است ضرری ندارد که امیر ترکی برخی از خطوط قرمز را زیر پا بگذارد. او یکی از حامیان اصلی طرح صلح شاه سعودی است.
هرست خاطرنشان کرد: ترکی فیصل مقاله ای در روزنامه هارآتص درباره افقهای صلح نوشت.
وی تأکید کرد: شکی نیست که همگان از صلح استقبال می کنند، اما شیوه مصر و عربستان به عنوان هم پیمان اسرائیل برای تحقق این صلح از طریق تشویق اسرائیل به وارد کردن ضربه سنگین به حماس، شک برانگیز است.
مسؤولان سعودی هنوز واکنشی در رد یا تأیید این موضوع، از خود نشان نداده اند.
انتهای پیام/