پیری در اثر افزایش سن و موادی که ناشی از سوخت و ساز غذاهایی که مرور در بدن تجمع پیدا می‌کنند به وجود می‌آید.

پیام فرهبخش تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:پیری فرایندی است که با افزایش سن و مواردی که ناشی از سوخت و ساز غذاهایی که به مرور در بدن تجمع پیدا می‌کنند به وجود می‌آید از آنها می‌توانیم به رادیکالهای آزاد اشاره کنیم.

وی افزود: استفاده از غذاهای آماده مثل فست فودها،مصرف آب آلوده و  آلودگی‌‌های هوا، سموم در بدن ایجاد کرده و باعث ایجاد پیری در افراد می‌شود.

وی ادامه داد: استفاده از آنتی اکسیدانهای محلول در ویتامینc که در میوه‌ها وجود دارد و همچنین آنتی اکسیدانهای رنگی مثل گوجه فرنگی،کاهو و سبزی خوردن در جلوگیری از روند پیری موثر هستند.

فرهبخش خاطرنشان کرد:مصرف آنتی اکسیدانهای محلول در چربی مثل ویتامین a که در هویج، طالبی و کدو حلوایی وجود دارد و ویتامین e موجود در روغنها که امروزه تمامی روغنها را با ویتامین e غنی می‌کند نیز بسیار کمک کننده است.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.