غدد چشایی زبان به برخی ترکیبات غذایی واکنش نشان می‌دهند و مصرف آنها می‌تواند باعث لاغری یا چاقی در افراد شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران دریافته‌اند علت گرسنگی بعضی از افراد به دلیل نیاز آنها به مصرف umami که یک نوع ماده شیمیایی در مواد غذایی طعم دار است، می‌باشد. 

گفتنی است، این ماده شیمیایی به نام umami به زبان ژاپنی سبب بخشیدن عطر و طعم مطلوب به غذاهایی مانند جگر، ژامبون گوشت خشک،‌ گوشت گاو، گوجه فرنگی، پنیر پارمسان، سس سویا و سس گوجه فرنگی می‌شود. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، پژوهشگران اعتقاد دارند عدم دریافت این ماده‌ی شیمیایی توسط گیرنده‌های چشایی موجود بر روی زبان سبب عدم احساس سیری در افراد می‌شود. 

پژوهشگران برای کمک به درمان مشکل چاقی در افراد در نظر دارند نوعی داروی تولید کننده این ماده شیمیایی تولید کنند تا افراد با خوردن آن کمتر دچار حس گرسنگی شوند. 

پژوهشگران در یک آزمایش این ماده شیمیایی را به صورت پودر و چاشنی وارد غذا داوطلبان کردند و مشاهده کردند که میزان اشتهای افراد هنگام خوردن غذا مخلوط با این چاشنی کمتر از سایر افراد بوده است. 

انتهای پیام / 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.