منوچهر حبيبي در جلسه تعاونيهاي دهياريهاي استان اظهار کرد: تعاونيهاي روستايي سياست كل كشور و بخصوص استان به عنوان يكي از موضوعات مهم در روستاها است که با رويكرد اقتصادي تشکیل شده است.
وي افزود: در تشكيل تعاونيها بحث خدماتي و عمراني مدنظر ما نيست بلكه صرفاً تقويت امور اقتصادي را به لحاظ اهميت آن مدنظر داريم چراکه در بخش اقتصادي، بحث اشتغال، ساماندهي توليد و ارائه به بازار و سرانجام سوددهي مطرح است.
معاون امور عمراني استاندارقزوین خاطرنشان کرد: تعاونيها هم شبكه دولتي هستند و هم ارتباط مردمي دارند و ميتوانند براي تقويت مسائل اقتصادي از اين توانمنديها استفاده كنند.
وي با بيان اينكه در حال حاضر 23 تعاوني روستايي فعال در استان وجود دارد، تصريح كرد: مساله اصلي در اين راستا هماهنگي جهت اعطاي تسهيلات است تا فعاليتهاي اين تعاونيها به مرحله توليد و سرد برسد.
معاون عمراني استاندارقزوین افزود: با توجه به نگاه دولت بايستي پايگاه اقتصاد مقاومتي در روستاها باشد زيرا اين نوع اقتصاد به ظرفيتهاي درون منطقهاي برميگردد.
وي تاكيد كرد: مدرن كردن كشاورزي نيز ميتواند يكي از فعاليتهاي اين تعاونيها باشد و بخش ديگر آن نيز بايستي در راستاي عمراني و آباداني روستاها باشد تا به دنبال اين امر، شاهد مهاجرت بالعكس شهرها به روستاها باشيم.
حبيبي افزود: هماهنگي با صندوق توسعه تعاون، صنعت و معدن، صندوق مهر امام رضا (ع) و اداره كل تعاوني جهت پرداخت تسهيلات به تعاونيهاي روستايي را مدنظر داريم.
وي افزود: تلاش داريم تا بخشي از يارانههاي روستائيان را در صندوقي ذخيره كرده تا با کمک چند برابري دولت كار اقتصادي براي مناطق روستايي باشد و اين سياست دولت براي توسعه و عمران روستاهاست.