مدير زراعت سازمان جهاد كشاورزي كرمانشاه گفت: هر ساله از 689 هكتار اراضي آبي وديم استان كرمانشاه بيش از 12 هزار تن گرمك برداشت مي شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛اسماعيل پرويزي فر ضمن بیان این مطلب افزود: از 689 هكتاري كه به كشت محصول جاليزي گرمك اختصاص يافته 589 هكتار آن بصورت آبي كشت شده كه بطور متوسط از هر هكتار حدود 20 تن گرمك برداشت مي شود.


وي ادامه داد:در استان 100 هكتار نيز بصورت ديم كشت شده كه بطور متوسط از هر هكتار حدود 3 تن برداشت و به بازار مصرف داخل و خارج استان عرضه مي شود.


مدير زراعت سازمان جهاد كشاورزي كرمانشاه تاكيد كرد: با توجه به شرايط آب و هوايي، ايجاد بستر مناسب كشت، رعايت اصول فني، مراحل كاشت،داشت و برداشت و استفاده از نظر كارشناسان مي توان هم سطح برداشت و هم كيفيت محصول را ارتقاء داد.


وي ادامه داد: گرمك توليدي استان كرمانشاه از طعم و مزه خاصي برخوردار بوده و خواهان زيادي در داخل استان و استانهاي همجوار دارد و هر ساله گرمك استان با عنوان گرمك كرمانشاهي در بازارهاي استانها به فروش مي رسد.


انتهای پیام/

برچسب ها: کرمانشاه ، تولید ، گرمک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.