به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، سویا حاوی ترکیب های گیاهی شبیه به هورمون های زنانه است و بنابراین مصرف غذاهای تهیه شده با سویا باعث کنترل نشانه های زنان مبتلا به گر گرفتگی ، تعرق، احساس کلافگی و ... می شود.
بررسی ها نشان می دهند،
دانه سويا براي سلامت قلب، كاهش بيماريهاي قلب و عروق، سلامت استخوانها، جلوگيري از سرطان مفید است و از بروز سرطان در زنان به ویژه در سنین بالا پیشگیری می کند.
نتایج مطالعات نشان می دهند ارزش غذایی سویا برای زنان بیشتر از گوشت می باسد از این رو وجود آن در میان غذاهای زنان اهمیت بالایی دارد و نباید نادیده گرفته شود.
انتهای پیام