قربانپور مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران ، گفت: معاونت غذا و داروی این دانشگاه در ارزیابی عملکرد و شاخصهای ایمنی و تقلبات مواد غذایی آزمایشگاهها و مبادی ورودی کالا موفق به کسب رتبه اول آزمایشگاههای کنترل مواد غذایی و دارویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور شد.
وی ادامه داد: تعیین میزان آفتکشها در فرآوردههای زراعی و باغی به روش گاز کروماتوگرافی با دکتور چرمی، تشخیص چربیهای نباتی و باقیمانده آنتی بیوتیکها در محصولات لبنی، تعیین میزان مایکوتوکسینها در فرآوردههای گوشتی به روش هیستولوژیک، تشخیص بافتهای غیرمجاز در فرآوردههای گوشتی به روش هیستولوژیک تشخیص رنگهای غیرمجاز در مواد غذایی به روش کروماتوگرافی و تعیین فلزات سنگین در فرآوردههای غذایی، آرایشی و همچنین فرآوردههای زراعی و باغی به روش جذب اتمی با کوره گرافیتی از توانمندیهای این آزمایشگاه بوده که توانسته رتبه اول را کسب کند.
انتهای پیام/