به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوین؛در راستای افزایش میزان کنترل و نظارت بر موادغذایی در سطح عرضه،کارشناسان بهداشت محیط آبیک در بازدید از کارگاههای تولید زولبیا و بامیه به استفاده از گلابهای 20 لیتری موجود در تعدادی از کارگاههای قنادی سطح شهر مشکوک شده و بلافاصله آنها را توقیف کردند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک گفت: پس از استعلام از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین، تقلبی بودن گلابهای کشف شده با مارکهای قدح، دوآتشه و مائده محرز شد و با هماهنگی انجام شده با این معاونت، حدود 240 لیتر از گلابهای مذکور از سوی بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک از سطح عرضه جمعآوری شد.
وی افزود: به افراد خاطی و دستاندرکاران کارگاههای متخلف قنادیها،از سوی کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک تذکرات شفاهی لازم داده شده است.