به گزارش خبر نگار باشگا ه خبر نگاران سنندج، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستاناین برنامه ها را شامل آماده سازی 26 هتل با ظرفیت روزانه سه هزار نفر، 24 مهمان پذیر با ظرفیت یک هزار نفر، آماده سازی 100 خانه استیجاری با ظرفیت 20 هزار نفر و آماده سازی 65 واحد غذاخوری بین راهی جهت ارائه خدمات به مسافران و گردشگران ذکر کرد.وی همچنین تجهیز و راه اندازی 10 ستاد مرکزی جهت ارائه خدمات و اطلاعات به گردشگران تابستانی در محل اداره کل و ادارات شهرستان ها، راه اندازی 12 پایگاه اطلاع رسانی در مبادی ورودی شهرها و موزه ها و چاپ و توزیع نقشه و بروشور به تعداد 20 هزار برگ پشت و رو را از دیگر اقدامات ستاد سفرهای تابستانی استان بیان کرد.اشتودان چاپ و توزیع نقشه راهنمای گردشگری در بین گردشگران در سطح شهرستان ها، چاپ و نصب پلاکارد خیر مقدم، راه اندازی 12 اکیپ نظارت و بازرسی با همکاری ادارات اماکن، بهداشت و درمان و میراث فرهنگی، تجهیز و آماده سازی 70 نمازخانه و سرویس بهداشتی مربوط به مجتمع ها و غذاخوری های بین راهی، تجهیز و آماده سازی موزه ها و اماکن تاریخی برای بازدید گردشگران و مسافران تابستانی و ساماندهی خانه های استیجاری و برگزاری جشنواره ها را از دیگر برنامه های این اداره کل در ستاد اجرایی خدمات سفر استان کردستان اعلام کد.وی در ادامه گفت: استان کردستان به دلیل دارا بودن جاذبه های تاریخی و فرهنگی، جاذبه های گردشگری و طبیعی و وجود بازارچه های مرزی مریوان و بانه، هر ساله پذیرای خیل عظیمی مسافر و گردشگر از اقصی نقاط ایران می باشد که امیدواریم مسافران با خاطره ای خوش استان کردستان را ترک نمایند.
انتهای پیام/ش/ن