انواع میوه، سبزی و لبنیات را نباید فریز کرد و بهتر است تازه مصرف شوند تا ویتامین‌ها و املاح این مواد غذایی دست نخورده بمانند.

برلیانت بزرگمهر، دبیر انجمن تغذیه و مشاور تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:‌انواع سبزی و میوه و لبنیات بهتر است تازه مصرف شوند اما بعضی از مواد مثل گوشت، مرغ و ماهی را نمی‌توان روزانه خریداری کرد، بنابراین اگر برای مصرف 2 روز است، می‌توان در یخچال نگهداری کرد و در موارد بیشتر از 2 روز از روش فریز کردن، استفاده می‌کنیم.

بزرگمهر در ادامه افزود: برای فریز کردن اصولی باید سعی کنیم از ظروف مخصوص فریز استفاده کرده و مواد را خوب بشوئید.

وی با بیان اینکه دل و جگر ماندگاری کمی دارند، افزود: بهترین روش فریز کردن سبزیجات، به این صورت است که بعد از اینکه سبزی را خرد کرده و شستیم، سبزی را در تور سیمی قرار می‌دهیم و سپس تور سیمی را در داخل آب جوش قرار می‌دهیم تا تمام قسمت‌های سبزی حرارت ببیند. سپس تور سیمی را باز کرده و زیر آب سرد قرار می دهیم تا تمام قسمت‌ها خنک شود بعد آن را فریز می‌کنیم.

بزرگمهر در پایان توصیه کرد: موادی که می‌خواهیم خام یا سرخ کرده استفاده کنیم، نباید بعد از خروج از فریز زیر آب سرد یا گرم بگیریم،‌ بلکه بهتر است به مدت 24 ساعت پایین یخچال بماند تا عصاره‌ی آن به بیرون  تراوش نکند. اما اگر بخواهیم غذایی را بپزیم، مستقیم در ظرف ریخته و با آب گرم درب ظرف را ببندیم تا پخته شود.


انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار