به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ جعفر ستوده افزود: این واحد ها پروانه بهره برداری و ظرفیت تولید 10 هزار و 280 قطعه شترمرغ را دارا هستند و در شهرستان های لامرد، جهرم، آباده، مرودشت و سروستان قرار دارند.
وی ادامه داد: از زمان شروع پرورش شتر مرغ در فارس از سال 89 گوشت تولیدی حاصل از آن هر ساله افزایش یافته است.
ستوده بیان کرد: در سال 92 معادل 50 تن گوشت شترمرغ در فارس تولید شده و در سه ماه اول امسال مقدار آن 15 تن بوده که پیش بینی می شود تا پایان سال به 60 تن یا بیشتر برسد.
انتهای پیام/