شهرام شكیبا در جلسه داوری آثار بخش شعر هشتمین جشنواره سراسری طنز سوره به فعالیت‌های فرهنگسراهای تهران انتقاد كرد و گفت: فرهنگسراها با برگزاری بیش از حد شب شعرها به شعر طنز كشور آسیب می‌زنند.

به‌ گزارش حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرنگار پایگاه خبری حوزه هنری، ناصر فیض مدیر دفتر طنز حوزه هنری و شهرام شكیبا شاعر، نویسنده و روزنامه نگار طنزپرداز كشور به داوری آثار بخش شعر طنز هشتمین جشنواره سراسری طنز سوره پرداختند.

همچنین ابوالفضل زرویی نصرآباد شاعر و طنزپرداز پیش كسوت كشور به دلیل كسالت موفق به حضور در جلسه داوران نشد و نتایج داوری خود را برای دیگر كارشناسان ارسال كرد.

شهرام شكیبا با بیان این كه چه اتفاقی رخ می دهد كه در برخی سال ها آثار خوب اند و سال های دیگر بد است،  اظهار كرد: سال گذشته سرشار از سوژه بود و من كه در نشریات مطلب طنز نمی نوشتم گاهی حرصم می گرفت كه چرا نمی توانم از این سوژه ها بنویسم. ممكن است بگوییم امروز سوژه ای برای شعر نیست اما در طول یك سال نمی توان گفت هیچ سوژه ای برای شعر خوب نوشتن وجود ندارد.

این شاعر گفت: فكر می كنم علتش این است كه همه از روی دست یكدیگر می نویسند. شاعران جوان به جلسات شعر طنز می روند و اگر شعر كسی در این جلسات مورد استقبال مخاطبان واقع شود همه ادای او را در می آورند و شعری كه در جلسه می گیرد الزاما شعر خوبی نیست.

ناصر فیض نیز تاكید كرد: نتیجه نبود شعر خوب مطلبی است كه شكیبا به آن اشاره می كند اما علتش زیاد شدن جلسات شعر در سطح شهر و كشور است.

شكیبا همچنین خاطرنشان كرد: هر فرهنگسرایی در تهران با هزینه اندكی شب شعر برگزار می كند و این شب شعرها باعث شده سطح اشعار طنز پایین بیاید. به نوعی می توان گفت خائن بزرگ به شعر طنز سازمان فرهنگی هنری شهرداری با تعدد فرهنگسراهایش است.

وی افزود: روزگاری تنها شب شعر "در حلقه رندان" بود و كسی كه می آمد پشت این تریبون شعر می خواند با افتخار می گفت من پشت تریبون در حلقه رندان شعر خوانده ام. در حال حاضر در تهران بیش از 50 شب شعر طنز داریم و هر كسی پشت تریبون می رود و شعر می خواند و جوان تازه كار هم از روی افراد ضعیف نگاه می كند. یا این جلسات باید تعطیل شوند و یا شعر طنز تمام شده است.


انتهای پیام/ اس
برچسب ها: ادبیات ، شب شعر ، طنز ، شکیبا ، فیض
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار