گفت: کلسیم موجود در کنجد برای حفظ سلامت استخوان مفید است و از بروز اختلالات مربوط به ضعیف شدن دندان و استخوان جلوگیری میکند.
(سیسامین) و(سیسامولین) موجود در کنجد خاصیت ضد سرطانی دارد و از بروز رشد سلولهای سرطانی پیشگیری و به درمان سرطان نیز کمک میکند و روغن آن سوختگی پوست را التیام میبخشد و از بروز هر نوع ناراحتی پوستی پیشگیری میکند.
وی افزود: فیبر غذایی در حفظ سلامت سیستم گوارش نقش مهمی دارد و از بروز یبوست پیشگیری میکند.
وی توصیه کرد:افرادی که میزان آهن خون بالایی دارند به جای کنجد سیاه از کنجد سفید استفاده نمایند در واقع این دانهی بسیار خوشمزه و مفید فعالیت آنتی اکسیدانها را افزایش میدهد.
انتهای پیام/