به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، بازیهای گروهی تاثیرات زیادی در مسئولیتپذیری و درونی کردن نقشهای مهم زندگی دارد میتواند ویژگی های شخصیتی خاص را در کودک درونی کند.
اغلب کودکان در سنین اوایل کودکی تلاش میکنند نقش پدر و مادر خود را بازی کنند به طور مثال کودکی که کت پدر خود را می پوشید،دختری که کفش مادر خود را پا می کندقصه دارد ناخودآگاه نقش پدر و مادرخود را بازی میکند.
سیامک شایگان روانشناس کودک و علوم تربیتی درباره نقش بازیهای کودکی گفت:در بازی کردن مهمترین خصوصیت دوران کودکی است البته این بدین معنا نیست که کودک باید ساعتها در مقابل صفحه کامپیوتر باشد و یا ساعتها سرگرم بازی شود بلکه مهمتر از بازی کردن درس خواندن و کسب آداب اجتماعی است.
نقشی که بازی کردن در این راستا دارد تاثیرآن در یادگیری بهتر در کودکان است در واقع باید بازی در کودکان نیروی خلاقیت و تخیل را تقویت کند و باعث رشد ذهنی و جسمی کودکان شود.
وی همچنین گفت:بهتر است کودکان بازیهای سنتی وقدیمی را بیشتر انجام دهند چرا که بازیهای کامپیوتری فقط خشونت را آموزش میدهند در صورتی که بازیهای سنتی مثل قائم موشک،خمیر بازی و رشد ذهنی کودکان که این مسئله اهمیت زیادی در بازی کردن کودکان دارد.
اهمیت مسئله بازی کودکاندر سنین رشد جسمی و ذهنی باید از سوی والدین جدی گرفته ود زیرا در رفتار شخصیتی آنان در سنین بزرگسالی تاثیر شگرفی دارد و والدین باید در انتخاب اسباببازی برای کودکان دقت لازم را بخرج دهند.
انتهای پیام/